Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /www/doc/www.asdscr.cz/www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 8

Úspěchy na ME 2019

Mistrovství Evropy IPSC konané v srbském Bělehradě skončilo pro české reprezentanty velkým úspěchem.Čeští střelci divize Standard potvrdili skvělým výkonem svoji příslušnost k absolutní evropské špičce a v soutěži týmů získali zlaté medaile. Josef Rakušan korunoval svoji střeleckou kariéru dalším velkým úspěchem a vybojoval titul evropského šampiona, bronz si odváží jeho týmový kolega Zdeněk Liehne.
V divizi Production,v soutěži týmů, čeští reprezentanti Michal Štěpán, Miroslav Zapletal, Michal Strýc a Zdeněk Němeček získali stříbrné medaile.
V nejrychlejší divizi Open prokázal svoji extratřídu Robin Šebo a jen o 12 bodů skončil druhý za světovým šampionem Jorgem Ballesterosem.
Kategorii Open Lady ovládly české střelkyně a opět ukázaly, že v Evropě nemají konkurenci. Martina Šerá vybojovala titul evropské šampionky, obhájkyně evropského titulu Lenka Hořejší skončila druhá. Kateřině Šustrové utekla jen těsně bronzová medaile.
Český tým tak na evropském šampionátu v divizi Open kategorie Lady vybojoval zlaté medaile.
Martin Kameníček se v nově zavedené divizi Production Optics stal historicky prvním evropským šampionem. Další zlatou medaili získal i v soutěží týmů společně s Václavem Vinduškou, Zdeňkem Henešem a Miroslavem Kameníčkem.

Převzato z webu http://www.alsaproteam.cz

Štítky: